Albire dentară

Albire dentară

Generaţia contemporană din ce în ce mai mult conştientizează , că o dantură albă şi frumoasă a devenit un element constitutiv al culturii , un simbol al sănătăţii şi succesului . Este bine cunoscut , că zâmbetul ne impresionează în special prin culoarea sclipitoare a danturii .


Înălbirea este o procedură , care permite schimbarea evidentă a culorii dinţilor relativ uşor şi rapid . Unul din avantajele înălbirii constă în faptul , că uneori decade necesitatea confecţionării coroniţelor costisitoare. Milioane de pacienţi din toată lumea recurg la diferite metode de înălbire a dinţilor , obţinând rezultate excelente .
De regulă , fiziologic , cu anii dinţii îşi pierd culoarea albă , iar dorinţa de a impresiona cu zâmbetul de un alb imaculat nu dispare niciodata. Zilnic porii ţesutului dentar se impregnează cu diverse substanţe colorante , ca : cafeaua , ceaiul , nicotina , si multe altele . Drept rezultat dinţii îşi pierd culoarea albă , şi la oameni apare senzaţia de jenă şi încercări de a evita zâmbetele frecvente . Anume în aceste situaţii este cazul să recurgeţi la metodele stomatologice moderne din domeniul igienei profesionale a cavităţii bucale şi a înălbirii dinţilor . Aplicând metodele contemporane a devenit posibilă ameliorarea considerabilă a culorii naturale a smalţului dentar.
Înălbirea dinţilor este o procedură , care trebuie încredinţată medicilor . Actualmente în stomatologia mondială există o gamă vastă de metode de înălbire a dinţilor.

Specialiştii din Clinica Stomatologică DR.DIDU “NC DENTALES” preferă şi aplică tehnologii care dau rezultate foarte bune , neafectând în acelaşi timp smalţul dintilor ce este foarte important.
Înălbirea dinţilor şi înlăturarea plăcii dentare cu scop profilactic este recomandată tuturor fără excepţie , chiar şi dacă efectuaţi periajul sistematic şi corect al dinţilor cu periuţe şi pastă de dinţi calitativă.
În Clinica Stomatologică DR.DIDU “NC DENTALES” medicul iniţial efectuează detartrajul, folosind scalerul ultrasonor. Ulterior şlefuesc placa pigmentată sau aşa numita "placa fumătorului", şi în sfârşit aplică sistemul de înălbire profesională a dinţilor Opalescence , produs de firma americană "Ultradent" – oferind zâmbetului albeaţa şi sclipirea mult dorită.

Nu se recomandă înălbirea dinţilor de sine stătător , fără consultaţia medicului , prin diferite metode oferite de reţelele de marketing , întrucît foarte frecvent ele nu asigura rezultatele aşteptate. Medicul însa vă recomanda cele mai bune si sigure preparate , testate în timp.

 

Задать вопрос
+373 (22) 60-61-08

implant-dentar.md на Русскомimplant-dentar.md Romanian
373 (22) 60-61-08
0 (69) 60-34-23
Faceți o programare
Pune o întrebare

Adresați întrebarea dumneavoastră sau descrieți pe scurt situația în care aveți nevoie de ajutorul nostru. Noi foarte rapid vă vom contacta :-)

Înscrieți-vă pentru o consultație

Adresați întrebarea dumneavoastră sau descrieți pe scurt situația în care aveți nevoie de ajutorul nostru.
Noi foarte rapid vă vom contacta:-)

Data și ora vizitei dorite:
Trimite
implant-dentar.md на Русскомimplant-dentar.md Romanian
Meniu
+373 (22) 60-61-08
Pune o întrebare
Noi suntem situați în orașul Chișinău, sectorul Ciocana
bd. Mircea cel Bătrân 13/2
Clinica stomatologică Dr.Didu "NC DENTALES"