Coroane Zirconiu

Coroane Zirconiu

Noutatea tratamentelor protetice în Europa şi USA constă în înlocuirea clasicelor coroane metalo-ceramice (cunoscute popular şi sub denumirea de "coroane din porţelan") cu coroane ceramice pe suport din zirconiu .
De curînd şi în Moldova acest tip de lucrări cîştigă teren în faţa metodelor tradiţionale de acoperire a dinţilor sau a implanturilor dentare.
În Clinica Stomatologică DR.DIDU "NC DENTALES" specialiştii utilizează această metodă în primul rînd datorită avantajelor estetice excelente. De reţinut este faptul că deşi zirconiul este foarte rezistent, proprietăţile sale optice determină estetica naturală a lucrărilor, astfel încît după cimentarea acestora în cavitatea bucală chiar şi medicii dentişti întîmpină dificultăţi în a le diferenţia de dinţii naturali.
Practic, zirconiul devine suportul cel mai estetic pentru ceramică, modul de reflexie a luminii fiind similar cu cel al unui dinte natural.


Metalo-ceramică

Zirconiu


Avantajele ceramicii pe zirconiu:

  • estetică excelentă
  • utilizabilă atât pentru dinţii frontali cît şi pentru cei laterali
  • posibilitatea confecţionării punţilor extinse cu multe elemente
  • nu produce alergii
  • biocompatibilă
  • durabilitatea lucrării, datorită rezistenţei mecanice crescute a zirconiului şi lipsei coroziunii în mediul bucal
  • absenţa gustului neplăcut şi a coloraţiei marginale a gingii (fenomene prezente în cazul restaurărilor prin coroane ceramice clasice), fapt datorat adaptării marginale impecabile a lucrărilor ceramice pe zirconiu, ca rezultat al utilizării tehnologiei CAD / CAM.
În realizarea lucrărilor pe zirconiu, tehnicianul dentar este asistat de calculator, tehnologia CAD/CAM (Computer Assisted Design/Computer Assisted Manufacturing) oferind posibilitatea reproducerii fidele a preparaţiei făcute de medic pe dintele restaurat.
Rezultatele excelente din punct de vedere estetic şi funcţional obţinute de specialistii Clinicii Stomatologice DR.DIDU "NC DENTALES" îndreptăţesc recomandarea cu prioritate a lucrărilor ceramice pe suport din zirconiu ca soluţia cea mai bună în tratamentele estetice.
Задать вопрос
+373 (22) 60-61-08

implant-dentar.md на Русскомimplant-dentar.md Romanian
373 (22) 60-61-08
0 (69) 60-34-23
Faceți o programare
Pune o întrebare

Adresați întrebarea dumneavoastră sau descrieți pe scurt situația în care aveți nevoie de ajutorul nostru. Noi foarte rapid vă vom contacta :-)

Înscrieți-vă pentru o consultație

Adresați întrebarea dumneavoastră sau descrieți pe scurt situația în care aveți nevoie de ajutorul nostru.
Noi foarte rapid vă vom contacta:-)

Data și ora vizitei dorite:
Trimite
implant-dentar.md на Русскомimplant-dentar.md Romanian
Meniu
+373 (22) 60-61-08
Pune o întrebare
Noi suntem situați în orașul Chișinău, sectorul Ciocana
bd. Mircea cel Bătrân 13/2
Clinica stomatologică Dr.Didu "NC DENTALES"