Bijuterii dentare

Bijuterii dentare

Bijuteriile dentare ( Skyce ) vizual foarte mult îmbunătăţesc aspectul danturii şi subliniză farmecul zîmbetului. Aceste diamante artificiale au o suprafaţa exterioară cu o mulţime de margini, care repartizează lumina în interiorul pietrei şi o reflectă la unghiuri diferite şi skyce-ul începe să strălucească ca un diamant real  creînd în tot sensul cuvîntului un zîmbet sclipitor .

În comerţ ele sînt disponibile în cîteva marimi şi culori: alb diamant şi albastru diamant , ceea ce permite de a dobîndi nişte rezultate incredibile.  O tendinţă nouă este ca să se fixeze simetric două skyce-uri pe dinţii pereche frontali la maxilarul de sus ( incisivii laterali sau caninii ). Procedurile de fixare a bijuteriile dentare atît din aur cît şi skyce-urile sînt absolut inofensive pentru tesuturile dentare. Aceste bijuterii sînt aplicate pe suprafaţa dinţilor fără dereglarea integrităţii smalţului, fără nici un fel de preparare. Dintele rămîne intact. Ele deasemenea pot fi fixate pe locuri unde smalţul este deteriorat sau pe o pată pigmentată în componenţa unei plombe din fotopolimer. 

Procedura de fixare este absolut nedureroasă şi ocupă aproximativ 20 minute. Dacă cu timpul pacientul din careva motive doreşte să înlăture pietricica aceasta se efectuează de asemenea foarte repede şi fără durere, dintele rămîne la fel ca de la început.

Задать вопрос
+373 (22) 60-61-08

implant-dentar.md на Русскомimplant-dentar.md Romanian
373 (22) 60-61-08
0 (69) 60-34-23
Faceți o programare
Pune o întrebare

Adresați întrebarea dumneavoastră sau descrieți pe scurt situația în care aveți nevoie de ajutorul nostru. Noi foarte rapid vă vom contacta :-)

Înscrieți-vă pentru o consultație

Adresați întrebarea dumneavoastră sau descrieți pe scurt situația în care aveți nevoie de ajutorul nostru.
Noi foarte rapid vă vom contacta:-)

Data și ora vizitei dorite:
Trimite
implant-dentar.md на Русскомimplant-dentar.md Romanian
Meniu
+373 (22) 60-61-08
Pune o întrebare
Noi suntem situați în orașul Chișinău, sectorul Ciocana
bd. Mircea cel Bătrân 13/2
Clinica stomatologică Dr.Didu "NC DENTALES"