tel.:(+373) 022 60-61-08
069603423
Chişinău, bd. Mircea cel Bătrân, 13/2
suna NC DENTAL CLINICA


Restaurări dentare

Stomatologia restaurativă este un compartiment care include soluţii de reparaţie şi restaurare a dinţilor fracturaţi, cariaţi, dislocaţi sau a ocluziei dentare. Cele mai comune metode de restaurări dentare sunt restaurările cu material fotopolimerizabil, coroanele si punţile dentare.

 

 


Există două tipuri de restaurări dentaredirectă şi indirectă. Restaurările directe implică acţionarea directă asupra dintelui cu plombe-restaurări estetice (fotopolimer), în timp ce restaurările indirecte sînt create în clinica stomatologică DR.DIDU "NC DENTALES"şi în laboratorul dentar pe baza unor amprente ale dinţilor pacienţilor (exemple de astfel de restaurări sunt: inlay-uri şi onlay-uri, coroane, punţi dentare etc).


Restaurarea estetică a dinţilor este metoda de redare a structurii normale a dinţilor prin imitarea ţesuturilor dentare cu ajutorul materialelor estetice. Aceste proceduri au nu doar scop estetic (restabilirea frumuseţii naturale a dintilor dumneavoastră), cît şi funcţional (de exemplu, în restabilirea funcţiei de masticare).

Profesionalismul, experienţa si dedicaţia cu care lucrează medicii Clinicii Stomatologice
DR.DIDU
"NC DENTALES"  vă garantează obţinerea celor mai bune rezultate, indiferent de problemele pe care le aveţi.

Clinică stomatologică</a> "NC DENTAL CLINICA" SRL

© 2014 Clinica stomatologică DR.DIDU "NC DENTALES"

Moldova, mun. Chişinău, bd. Mircea cel Bătrân , 13/2
tel.:(+373) 022 60-61-08; 069603423.
e-mail:dr-didu@mail.ru

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика